Verslag stagedag 3! 8:00-17:00

Verslag van dag 3 op SVI

 

Door de nachtelijke stroompanne was het ’s morgens chaos, als de servers zonder stroom vallen worden ze niet automatisch IN DE JUISTE VOLGORDE gereboot, waardoor niemand iets kon afdrukken. Dat was een ramp omdat het juist klassenraad dag was! Die server PaperCut voor de printers werden virtueel opnieuw opgestart met de software: remote desktop connection manager VNC. Dat moest gebeuren in een specifieke sequentie!

We kregen een laptop na de middag binnen die gewoonweg niet meer verder wou gaan dan het Windows boot menu, we kregen de software niet aan de praat of konen het niet verwijderen zelf niet met een externe dock. Dus besloot ik om de corrupte SSD in mijn pc zelf te steken zodat ik alles dat op die SSD stond er af kon gooien. Als dat voltooid was heb ik er een nieuwe image op gezet.

Verder die dag heb ik ook geassisteerd bij het afbreken van de klassenraad benodigdheden, zoals: elke lokaal 2 pc’s en 1 beamer. Als dat klaar was heb ik samen met mijn stagementor alle rapporten verwerkt, afgewerkt en afgedrukt. Dit was een lang proces omdat er zowel attitude als dagelijks werk moesten geprint worden en in de juiste volgorde gerangschikt worden.

De MASSIVE printer die ze hier gebruiken is de RICOH 8100se PRO. WAT EEN BEEST!